18.1 C
Blanes
Una edició passada del festival (Festival Internacional de Coral i Cançó Mediterrània)

18 corals d’arreu del món, al Festival Internacional de Coral i Cançó Mediterrània

Provenen de països com Indonèsia, Veneçuela o Polònia i els organitzadors asseguren que la qualitat és molt elevada.

Una edició passada del festival (Festival Internacional de Coral i Cançó Mediterrània)

Darreres Notícies

18 corals provinents de diferents països, com Indonèsia, Veneçuela, les Illes Faroe, la República Txeca, Eslovàquia o Polònia, participaran aquesta setmana al Festival Internacional de Coral i Cançó Mediterrània, que celebra la 12a edició de dimarts a divendres.

La primera jornada es farà a l’església de Sant Romà, durant tot el dia, de tres quarts de deu del matí fins a dos quarts quarts de deu de la nit. Kristof Pyzia, membre del comitè organitzatiu del festival i representant de la comunitat polonesa de Lloret de Mar, assegura que l’acústica del temple és molt bona. A més a més, celebra que cada any tinguin molta afluència de públic.

“L’església de Sant Romà té una acústica molt bona i, a més, sempre hi ha molta audiència, tant local com dels turistes que estan per aquí aquests dies”

Kristof Pyzia
circo de las estrellas

A banda dels concerts d’aquest dimarts a l’església, el festival oferirà actuacions a la Roca d’en Maig, tant dijous com divendres a la tarda, a partir de les cinc.  

L’objectiu del festival és donar a conèixer corals de primer nivell, a la vegada que es pretén que els participants gaudeixin d’una bona experiència a Lloret de Mar.

“Voldríem donar a conèixer al públic de Lloret de Mar excel·lents cors de Polònia i altres països i, per als cors, és també una ocasió excel·lent per fer noves amistats, cantar davant del meravellós públic local i conèixer millor Catalunya i la seva cultura”

Kristof Pyzia

Kristof Pyzia posa de relleu l’elevada qualitat de les corals participants al certamen.

“En el concurs participen només cors seleccionats, que són avaluats per un jurat internacional. Per tant, el nivell de la interpretació artística és molt alt”

Kristof Pyzia

“En la majoria dels casos, per escoltar concerts de cors com aquest, s’ha de pagar per l’entrada, i aquí, en canvi, aquests concerts durant tres dies són completament gratuïts i accessibles pel públic”, ha comentat Pyzia, que ha aprofitat per convidar tothom a gaudir de les actuacions. I ha destacat, entre altres, que dimarts, a les vuit del vespre, “cantarà un dels millors cors de Veneçuela”.

Totes les actuacions del Festival Internacional de Coral i Cançó Mediterrània, tant a l’església de Sant Romà com a la Roca d’en Maig, són gratuïtes.  

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist