10.5 C
Lloret de Mar

180 cantants del cor anglès Classical Chorus actuen a Lloret de Mar

Serà aquest dilluns, 1 d'agost (11h), a la Roca d'en Maig.

El cor anglès Classical Chorus a l'Auditori de Barcelona (ACN).
El cor anglès Classical Chorus a l'Auditori de Barcelona (ACN).

Darreres Notícies

Gairebé 200 cantants del conjunt coral anglès Classical Chorus actuaran aquest dilluns a Lloret de Mar, després d’omplir l’escenari de l’Auditori de Barcelona. Acabats d’aterrar a Catalunya, uns 180 cantaires amateurs han començat interpretant un repertori clàssic amb obres de Vivaldi, Haändel, Fauré i Bizet.

servicios profesionales jimenez

La segona part del recital l’han dedicat a temes més moderns, amb arranjaments de pel·lícules i musicals com La la Land, The Greatest showman o els Miserables. Un “recorregut musical” amb melodies conegudes per ressaltar “el poder de la veu” i fer gaudir el públic, destaquen els organitzadors.

Sota la direcció d’Abigail Harris, el cor ofereix altres concerts gratuïts fins dilluns a Castelló d’Empúries, Lloret de Mar i Premià de Dalt.

El cor Classical Chorus de Herfordshire, al Regne Unit, està format per 180 cantants amateurs. No se’ls hi demana experiència prèvia, però fan dos assaigs al mes per adquirir coneixements tècnics i aprendre una gran diversitat d’arranjaments corals, com ara el ‘Gloria’ de Vivaldi o els grans cors verdians.

Han actuat en festivals i auditoris britànics com la Harrow Boarding School, i en nombroses ocasions en la litúrgia nadalenca a l’abadia de St. Albans i a Trafalgar Square. Però també han sortit a l’estranger. El 2018 van participar en la litúrgia dominical de la basílica de Sant Marc, a Venècia, i van improvisar un concert a la vorera del llac Garda, a Itàlia.

Ara els membres del Classical Chorus desembarquen a Barcelona per compartir la seva passió pel cant amb el públic català. Aprofitant les entrades gratuïtes, uns 800 espectadors han gaudit aquest dissabte vespre de la seva actuació coral a l’Auditori. Diumenge, a la Basílica de Castelló d’Empúries i dilluns hi haurà dues actuacions més: al matí a la Roca d’en Maig, a Lloret de Mar, i al vespre a Can Figueras, al Centre Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt.

spot_img

El + Vist