20.1 C
Lloret de Mar
Un dels escenaris de Sonàmbula Hotels (La Caravana de les Arts)

2.000 persones han passat per Sonambula Hotel, el túnel del terror de l’Hotel Samba

L'establiment ha comptat amb la col·laboració de La Caravana de les Arts, que fa una valoració molt positiva de com ha anat aquesta primera edició.

Un dels escenaris de Sonàmbula Hotels (La Caravana de les Arts)

Darreres Notícies

2.000 persones han passat pel túnel del terror Sonambula Hotel. Una proposta de l’Hotel Samba, en el marc de la celebració del 50è aniversari de l’establiment, i que després de l’èxit obtingut pretén consolidar-se com a un referent arreu de l’Estat.

La part artística ha anat a càrrec de La Caravana de les Arts, que han creat una història vinculada amb Lloret de Mar, tal com explica Paco Moreno.

“Tot el que passava a Sonambula Hotels ve d’aquest lloc meravellós que tenia Lloret de Mar de Torre Llunàtica i la  història diu que uns pacients es van escapar justament quan estaven fent les obres de l’Hotel Samba fa 50 anys”

Paco Moreno

El túnel del terror ha captat públic local, de proximitat i també algun d’internacional.

Un dels personatges de Sonàmbula Hotels (La Caravana de les Arts)
Un dels personatges de Sonàmbula Hotels (La Caravana de les Arts)

A més, per als clients més valents de l’hotel, s’ha impulsat un servei anomenat No molestar, que ha funcionat molt bé.

“El ‘No molestar’ era un servei que podien escollir els clients de l’hotel i, a la nit, alguns personatges del túnel del terror els feien una visita molt entranyable a l’habitació, barrejant humor i terror”

Paco Moreno

Per a l’escenografia, La Caravana de les Arts ha comptat amb la col·laboració del lloretenc Víctor Peralta, mentre que el maquillador ha estat el també lloretenc Juan Ureña.

spot_img

El + Vist