21.6 C
Lloret de Mar

20.684 persones estan cridades a votar a Lloret de Mar per a les eleccions generals

Diumenge la jornada tindrà els horaris i seus habituals: de 9 a 20 hores, a la Casa de la Cultura i a les escoles Pompeu Fabra, Pere Torrent i Esteve Carles.

Eleccions del 2015, a Lloret de Mar
Eleccions del 2015, a Lloret de Mar

Darreres Notícies

20.684 persones estan cridades a votar aquest diumenge a Lloret de Mar, amb motiu de les eleccions generals. Es tracta dels cens electoral, que el conformen els espanyols residents i absents al municipi.

De cara a diumenge, la jornada es desenvoluparà amb els horaris i seus habituals. Ubicades a la Casa de la Cultura, i a les escoles Pompeu Fabra, Pere Torrent i Esteve Carles. Els col·legis obriran de les 9 del matí a les 8 del vespre, de forma ininterrompuda. Acolliran un total de 30 meses.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, anima els veïns a exercir el dret a vot.

Recordem que un seguit de lloretencs formen part de les llistes per a les eleccions generals del 28 d’abril. Pel Congrés es presenten com a candidats Eduard Coloma per ERC, Antonio Lorente pel PSC, Miquel Gracia per En Comú Podem-Guanyem el Canvi, José Sepúlveda pel PP i Jaime Muzas per Ciutadans, mentre que Paulino Gracia opta al Senat amb la coalició anomenada Front Republicà. A més, Albert Robert és suplent a la llista de Junts per Catalunya.

Una cosa més: la junta electoral ha allargat el termini per votar per correu a les eleccions generals fins avui divendres, a les dues del migdia. La decisió s’ha pres després que Correus hagi anunciat que ampliava l’horari d’atenció al públic a les seves oficines on moltes persones fan cua per poder tramitar el vot.

spot_img

El + Vist