34.4 C
Lloret de Mar
Cartell del sopar

270 dones i llista d’espera al Sopar de Dones Solidàries contra el càncer de mama

La 12a edició del Sopar de Dones Solidàries es farà avui dijous, a partir de les 20 hores, a l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

Cartell del sopar

Darreres Notícies

Tot ple i amb llista d’espera. Així es presenta el Sopar de Dones Solidàries d’aquesta nit, organitzat per la Fundació Climent Guitart i que comptarà amb 270 dones, provinents sobretot de Lloret, però també d’altres municipis com Blanes, Tossa de Mar o Girona.

Aquesta serà la 12a edició i, segons la presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané, l’èxit és de totes les dones assistents, que cada any són fidels a la cita.

Els diners que es recapten van íntegrament al programa Molt per viure, que es destina al càncer de mama. Entre les assistents, hi ha moltes dones que pateixen la malaltia o que ja l’han superat. Per a Cristina Pané, “el sopar d’avui és un cant a la vida i a l’esperança”.

Cada any el Sopar de Dones Solidàries compta, a més, amb personalitats destacades. Per aquesta ocasió, hi ha confirmada la presència de la consellera Teresa Jordà i de les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, que fan de presentadores.

Des de l’organització volen agrair la col·laboració de tantes dones que cada any assisteixen al sopar i també el suport del grup d’homes que fan un sopar paral·lel que també és solidari i de la Joieria Grau, que ven 500 polseres solidàries i fa un donatiu de 5.000 euros.

La 12a edició del Sopar de Dones Solidàries es farà avui dijous, a partir de les vuit del vespre, a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

spot_img

El + Vist