15.4 C
Lloret de Mar

300 nois i noies participaran al torneig de waterpolo Be Water My Friend, a Lloret

El torneig en la categoria U-15 torna després de dos anys d'aturada per la pandèmia.

Torneig Be Water My Friend (Josep Arnau)
Torneig Be Water My Friend (Josep Arnau)

Darreres Notícies

Aquest dijous comença a Lloret de Mar la vuitena edició del torneig de waterpolo Be Water My Friend, que torna després de dos anys d’absència, a causa de la pandèmia. La competició, que es disputarà en la categoria U-15, reunirà al voltant de 300 participants, amb equips masculins i femenins.

El Director de Competició de la Be Water My Friend, Juan Carlos Sanchón, assegura que es tracta d’un dels tornejos més ben valorats del món, amb un important nombre de partits i de participants. Reconeix que els dos anys d’aturada forçosa han estat durs i que tornen amb més il·lusió que mai.

“És un dels millors tornejos de base del món, per la quantitat de gent i partits que mou, el més important és l’esport i la convivència que hi haurà entre persones de diferents països”

Juan Carlos Sanchón
Be Water My Friend
Be Water My Friend

El torneig mourà un gran gruix de persones. A banda dels 500 familiars que s’hi esperen, hi participaran 15 equips masculins i 7 femenins, de 5 països diferents: Itàlia, Escòcia, Alemanya, Hongria i l’Estat espanyol. Això suposarà uns 300 jugadors, als que s’haurà de sumar uns 40 entrenadors, 12 àrbitres i 20 membres de l’organització.

“Hi haurà un total de 300 participants, amb 40 entrenadors i 12 àrbitres, dels quals hi ha un escocès i un alemany”

Juan Carlos Sanchón

La vuitena edició de la Be Water My Friend Cup de waterpolo comença aquest dijous i s’allarga fins diumenge. Els partits es disputaran a la Piscina Municipal de Lloret.

spot_img

El + Vist