Dimecres, 20 gener 2021
12.9 C
Lloret de Mar

300 persones s’apleguen al Teatre de Lloret amb motiu de l’entrega dels Premis G!

Els guardons de caire honorífic han estat per a l'empresari del sector dels apartaments turístics Lluís Torrent i Suñé, l'Associació de Centres Turístics Subaquàtics, RCR Aranda Pigem Vilalta Arquitectes i Josep Font i Casadevall.

Darreres Notícies

Avui es designen els membres de les meses electorals del 14F a Lloret

Després de la decisió judicial, el TSJC ordena continuar amb el calendari electoral.

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Ple extraordinari i urgent per designar els membres de les meses electorals pels comicis del 14 de febrer

El ple es realitzarà de forma telemàtica, atesa la situació actual de la pandèmia causada per la covid-19

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

Els Premis G! s’han lliurat aquest dijous a Lloret on han deixat un seguit de guardonats. Entre ells, els de caire honorífic. Han estat per a l’empresari del sector dels apartaments turístics Lluís Torrent i Suñé, l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics, RCR Aranda Pigem Vilalta Arquitectes i Josep Font i Casadevall.

Jaume Dulsat és vicepresident executiu del Patronat (NRLL)

Els Premis G! de comunicació s’han concedit als treballs publicats i divulgats a la revista Lonely Planet Traveller, al blog de viatges Independent Travel Cats, a la televisió pública francesa TF1 i al canal de YouTube de Saucepan Kids.

Finalment, el premi en la categoria de recerca i investigació Yvette Barbaza s’ha concedit al projecte de l’estudi Impacte de les actuacions de regeneració ambiental del pla de Tudela i la Petera en la demanda turística, de Laia Molina i Josep Pueyo.

Els Premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, s’han lliurat aquest dijous al teatre de Lloret de Mar. En aquesta 13a edició, han reunit 300 persones, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí. Els guardons, que es lliuren cada any en algun indret del territori, es divideixen en guardons honorífics, premis de comunicació, de recerca i investigació científica.

Miquel Noguer, als Premis G! (NRLL)

Miquel Noguer, president de la president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, defensa que Lloret és un lloc idoni per acollir els premis. Per la seva banda, David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme, subratlla que l’esdeveniment posa de relleu la feina que fa el sector.

Els Premis G! de les comarques gironines es van crear el 2005 amb l’objectiu de premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironines. A més, també es premien alguns mitjans de comunicació que han difós turísticament la demarcació amb l’objectiu d’atraure periodistes que expliquin els atractius de la Costa Brava i del Pirineu de Girona.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".