8.2 C
Blanes
Una competició a la Piscina de Lloret

320 nedadors d’una vintena de clubs d’arreu de Catalunya, al Trofeu Lloret Vila Esportiva

La competició, que es farà coincidir amb la quarta jornada de la lliga de la Federació, es disputarà demà dissabte, a les 9.30 hores, a la Piscina.

Una competició a la Piscina de Lloret

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret organitza aquest dissabte l’onzena edició del Trofeu Lloret Vila Esportiva, que es farà coincidir amb la quarta jornada de la lliga de la Federació. Hi participaran clubs d’arreu de Catalunya, especialment de les comarques gironines i Osona.

S’hi esperen 19 clubs amb un total de 320 nedadors. Pel que fa al Club Natació Lloret, hi competiran 25 nedadors entres les diferents categories. La presidenta de l’entitat, Olga Valls, destaca l’increment en la participació i espera que la cita sigui un èxit.

La cita, a més, permetrà als nedadors d’edat infantil aconseguir la marca mínima per accedir als campionats estatals, que se celebraran al febrer.

Són ja onze edicions d’aquest trofeu. Olga Valls valora de manera molt positiva la trajectòria de l’esdeveniment i el creixement que ha tingut en els últims anys.

L’onzè Trofeu Lloret Vila Esportiva de natació es disputarà aquest dissabte, a partir de dos quarts de deu del matí, a la piscina municipal.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist