9.1 C
Lloret de Mar
La visita d'ahir, la primera d'aquest curs

365 alumnes de 3r de Primària de totes les escoles de Lloret visitaran l’Ajuntament

Els acompanyen un regidor de l'equip de govern o bé l'alcalde, que els expliquen com funciona l'Ajuntament i el sistema democràtic.

La visita d'ahir, la primera d'aquest curs

Darreres Notícies

Conèixer per dins l’Ajuntament, la feina que s’hi fa i en què consisteix l’administració electrònica. D’això serveixen les visites que aquest curs faran uns 365 alumnes, de 8 i 9 anys.

Són les classes de tercer de Primària de totes les escoles de Lloret: Institut-Escola, Esteve Carles, Pere Torrent, Pompeu Fabra, Àngels Alemany i Immaculada Concepció. El regidor d’Educació, Francisco Pastor, creu que és molt positiu que els alumnes puguin conèixer en persona l’Ajuntament, per després treballar a classe el sistema democràtic.

La primera visita l’ha fet la regidora Arantxa Jiménez (Ajuntament de Lloret de Mar)

Les visites van a càrrec de regidors de l’equip de govern o bé de l’alcalde, Jaume Dulsat, que expliquen als petits com funcionen les eleccions, quines tasquen fan els representants de l’Ajuntament, qui més treballa en un consistori i també se’ls resolen tots els dubten que tinguin.

El regidor insisteix en què el més interessant de la iniciativa és que els alumnes puguin conèixer com funciona la cultura democràtica i que sàpiguen que sempre que tinguin una idea poden desenvolupar-la participant en la societat.

Les visites van començar ahir i s’allargaran fins a mitjan març.

spot_img

El + Vist