10.8 C
Lloret de Mar

365 alumnes de 3r de Primària de totes les escoles de Lloret visitaran l’Ajuntament

Els acompanyen un regidor de l'equip de govern o bé l'alcalde, que els expliquen com funciona l'Ajuntament i el sistema democràtic.

La visita d'ahir, la primera d'aquest curs
La visita d'ahir, la primera d'aquest curs

Darreres Notícies

Conèixer per dins l’Ajuntament, la feina que s’hi fa i en què consisteix l’administració electrònica. D’això serveixen les visites que aquest curs faran uns 365 alumnes, de 8 i 9 anys.

Són les classes de tercer de Primària de totes les escoles de Lloret: Institut-Escola, Esteve Carles, Pere Torrent, Pompeu Fabra, Àngels Alemany i Immaculada Concepció. El regidor d’Educació, Francisco Pastor, creu que és molt positiu que els alumnes puguin conèixer en persona l’Ajuntament, per després treballar a classe el sistema democràtic.

La primera visita l’ha fet la regidora Arantxa Jiménez (Ajuntament de Lloret de Mar)

Les visites van a càrrec de regidors de l’equip de govern o bé de l’alcalde, Jaume Dulsat, que expliquen als petits com funcionen les eleccions, quines tasquen fan els representants de l’Ajuntament, qui més treballa en un consistori i també se’ls resolen tots els dubten que tinguin.

El regidor insisteix en què el més interessant de la iniciativa és que els alumnes puguin conèixer com funciona la cultura democràtica i que sàpiguen que sempre que tinguin una idea poden desenvolupar-la participant en la societat.

Les visites van començar ahir i s’allargaran fins a mitjan març.

spot_img

El + Vist