18 C
Lloret de Mar

379 persones han gaudit de la visita ‘Una història de pel·lícula’

La proposta, que ha tingut una 'bona acollida', es va dur a terme el mes de juny i juliol als jardins de Santa Clotilde.

Uns visitants, als jardins de Santa Clotilde
Uns visitants, als jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

379 persones van gaudir al mes de juny i juliol de la visita ‘Una història de pel·lícula’ que es va fer als jardins de Santa Clotilde, amb música en directe. El recorregut pel recinte noucentista, de gran bellesa, s’acompanyava de la banda sonora de films i d’alguna sorpresa.

servicios profesionales jimenez

Avui hem sabut aquesta xifra, que evidencia la “bona acollida” de la proposta, que va fer prorrogar una setmana més la visita. S’adreçava a veïns i a turistes de proximitat, un dels públics als quals es destinen aquestes iniciatives que tenen per objectiu descobrir o fer gaudir de nou el patrimoni lloretenc.

Albert Robert, regidor de Cultura, subratlla que “hi ha dues maneres de treballar en el Museu Obert de Lloret (MOLL), per als turistes que vénen de vacances i per donar a conèixer el nostre patrimoni a veïns i visitants de proximitat”.

Aquestes visites de pel·lícula a Santa Clotilde ja no es fan, però n’hi ha d’altres en marxa aquest estiu. Aquest cap de setmana en coincideixen dues: avui, ‘Misteriós Crim a la Casa Garriga’ al Museu del Mar i diumenge, ‘Cementiri d’Ànimes’, sense oblidar les que organitzen des de Turisme cada dissabte. La d’aquest vespre planteja la visita al museu com si fos el joc de taula del ‘Cluedo’. I la de demà passat, com cada primer diumenge de mes, consisteix en fer un recorregut diferent a l’habitual per la part modernista del cementiri, parlant de les ‘ànimes’.

Com hem dit, demà, 6 d’agost, hi ha visita guiada en català i castellà al centre històric de Lloret per tal de descobrir el patrimoni cultural als turistes. La ruta sortirà des del Museu del Mar i anirà fins a Es Tint, la Casa Garriga, el passeig Jacint Verdaguer, l’Ajuntament, l’Església Parroquial de Sant Romà, la Pabordia, la Casa Font i la Casa Cabañas.

La ruta comença a les 20 hores i té una hora de durada. El preu són dos euros per persona. Els menors de dotze anys no paguen.

spot_img

El + Vist