12.2 C
Lloret de Mar

380 cadets masculins participaran al Campionat d’Espanya de Waterpolo a Lloret de Mar

La competició es farà a la Piscina la setmana que ve, del 4 al 7 de juliol.

Presentació del campionat
Presentació del campionat

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret acollirà a partir del 4 de juliol el Campionat d’Espanya de Waterpolo en la categoria cadet masculí. La cita l’organitza el Club Natació Mataró i comptarà amb la presència dels 21 millors equips de l’Estat espanyol.

servicios profesionales jimenez

L’esdeveniment reunirà uns 380 esportistes i prop de 300 acompanyants. La majoria estaran allotjats a l’Hotel Maria del Mar, en una estada que s’ha gestionat des de l’Evenia Olympic. La competició, amb participants federats, acabarà el 7 de juliol amb les finals i l’entrega de medalles.

El president del Club Natació Mataró, Joan Gros, explica que han traslladat el torneig a Lloret de Mar perquè no tenien disponibilitat a les seves instal·lacions i per dificultats amb la capacitat hotelera.

La regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, creu que és una molt bona notícia que Lloret pugui ser la seu d’aquest campionat i considera que la piscina municipal té molt prestigi arreu del territori.

Per la seva part, el director de la Piscina, Ricard Salinas, també valora de manera positiva l’organització d’aquest esdeveniment. Assegura que és el torneig més important que es farà a l’equipament.

El Campionat d’Espanya de Waterpolo, en categoria Cadet Masculí, comença dijous vinent, 4 de juliol, i s’allargarà fins diumenge, dia 7.

spot_img

El + Vist