8.3 C
Lloret de Mar

Fira amb antiguitats de Rússia i França al passeig Verdaguer

Antiguitats de tot tipus per triar i remenar es reuneixen aquest cap de setmana al passeig Verdaguer. S’hi duu a terme una fira amb peces “força antigues i delicades” elaborades a França i Rússia, entre altres països. L’agència Novovira Art organitza el certamen, en què hi poden haver objectes del segle XVII. El director artístic […]

El passeig Verdaguer, seu de la fira d'antiguitats
El passeig Verdaguer, seu de la fira d'antiguitats

Darreres Notícies

Antiguitats de tot tipus per triar i remenar es reuneixen aquest cap de setmana al passeig Verdaguer. S’hi duu a terme una fira amb peces “força antigues i delicades” elaborades a França i Rússia, entre altres països. L’agència Novovira Art organitza el certamen, en què hi poden haver objectes del segle XVII.

El director artístic de l’agència, Àlex Maillon, assegura que serà una fira d’antiguitats de “qualitat“.

Un total de 17 expositors participaran a la fira, provinents en la seva majoria de Barcelona, Girona i també de Lloret. Àlex Maillon destaca que hi haurà a la venda “autèntiques rareses, objectes únics i singulars”, que faran les delícies dels aficionats a les antiguitats. Afegeix que “sempre hi ha alguna cosa que busques que té algú altre”.

Aquesta és el tercera vegada que l’agència Novovira Art organitza a Lloret una fira d’antiguitats. Serà al passeig Verdaguer, aquest dissabte i diumenge, al llarg de tot el dia.

spot_img

El + Vist