23.5 C
Lloret de Mar

4.548 alumnes d’infantil, primària i secundària comencen el nou curs a Lloret de Mar

Un curs que torna a venir marcat per la pandèmia, tot i que amb les mesures una mica flexibilitzades respecte a l’any passat.

-

4.548 alumnes han començat el nou curs escolar aquest matí a Lloret de Mar. Un curs que torna a venir marcat per la pandèmia, tot i que amb les mesures una mica flexibilitzades respecte a l’any passat.

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, apunta que no podem oblidar que la pandèmia segueix activa i cal prendre les precaucions necessàries.

“Comença amb més normalitat que el curs anterior, però continua sent un curs enmig d’una pandèmia mundial i això ho hem de tenir tots en compte”

Albert Ferrández

Els centres de Lloret compten amb 939 alumnes a educació Infantil, 2.048 a Primària i 1.560 a Secundària.

Una classe de l'escola Immaculada Concepció
Una classe de l’escola Immaculada Concepció, aquest matí

Tots han començat avui les classes després que els mesos d’estiu l’Ajuntament hagi aprofitat per fer diferents tasques de manteniment.

“Hem posat elements que faltaven en algun pati, hem fet molta feina de pintura interior i hem canviat moltes finestres per fer escoles més sostenibles”

Albert Ferrández

Tal com es va fer el curs passat, caldrà estar pendents a l’evolució de la pandèmia per, si cal, anar adaptant les mesures.

Alumnes concentrats per iniciar el nou curs escolar (Institut Coll i Rodés)
Alumnes concentrats per iniciar el nou curs escolar (Institut Coll i Rodés)

Això sí, el departament d’Ensenyament ja va avançar que la novetat més destacada respecte el curs passat és que els alumnes vacunats amb pauta completa ja no hauran de fer quarantena si hi ha un cas positiu a l’aula.

- Publicitat -