21.6 C
Lloret de Mar

43 anys de l’incendi a Los Pinares

Aquest diumenge s'ha fet un sentit homenatge a les 21 víctimes mortals, inclosos nens, que van perdre la vida l'any 1979.

Homenatge d'aquest diumenge a Los Pinares.
Homenatge d'aquest diumenge a Los Pinares.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha recordat aquest diumenge amb una ofrena floral el tràgic incendi que va tenir lloc a Los Pinares l’any 1979 amb 21 morts.

El sentit homenatge ha tingut lloc en el marc de les festes de la urbanització, que s’han recuperat enguany després de dos anys sense fer-se per la pandèmia, tot i que l’ofrena i el record a les víctimes s’han fet cada any.

homenatge a Los Pinares 2

En el marc de les festes, representants veïnals i de l’Ajuntament han dipositat flors en els monòlits que hi ha a les dues entrades recordant aquest succès que va commocionar el país. Aquest 7 d’agost l’incendi de Los Pinares ha complert 43 anys.

El president de la urbanització, José Arjona, explica que “cada any fem una ofrena floral a les víctimes de l’incendi, perquè no torni a passar i que serveixi de suport a famílies i víctimes”.

Tot indica que va ser un foc provocat, però no es va trobar mai a cap culpable. Anys després dels fets, van ser jutjats els promotors de la urbanització, que van ser absolts.

Amb el pas dels anys, la situació d’Els Pinars és força diferent. Hi ha diversos accessos i està preparada en cas d’incendi, amb sortides senyalitzades.

spot_img

El + Vist