10.3 C
Lloret de Mar

5.100 alumnes matriculats a Lloret han començat el curs escolar aquest dimecres

L'inici del curs acadèmic a Lloret ha comptat amb la visita a l'Institut Escola del delegat de Govern, Pere Vila, i del nou director de Serveis Territorials de Girona, Martí Fonalleras.

Entrada a l'escola Pompeu Fabra, aquest matí
Entrada a l'escola Pompeu Fabra, aquest matí

Darreres Notícies

El curs escolar 2018/2019 ha començat avui, 12 de setembre, amb 5.100 alumnes matriculats a Lloret de Mar. La d’avui ha estat una jornada especial, de nervis i retrobaments, després de les vacances d’estiu.

servicios profesionales jimenez

Hi ha 3.048 estudiants d’etapes infantil i primària, i 1.414 de secundària. A aquestes xifres, cal afegir-hi els 220 infants de les llars municipals i els 419 que faran estudis de batxillerat.

Mentre que avui han omplert les aules els alumnes, els professors van tornar als centres la setmana passada. I, a més, divendres passat els docents van assistir a la xerrada d’inici de curs. Segons la regidora d’Educació, Mònica Cunill, la cita els motiva per començar el curs amb energia.

Pel que fa a les escoles de la vila, la regidora creu que el tret característic és la multiculturalitat, reflex de la població de Lloret de Mar. Una multiculturalitat que s’ha de tractar com un aspecte positiu.

El curs ha començat amb un seguit de millores que s’han fet durant els mesos d’estiu en els centres educatius. Com és habitual, s’ha aprofitat aquest temps d’inactivitat a les escoles i instituts per canviar mobiliari, afegir material didàctic i incloure elements de dinamització, entre altres actuacions.

A més a més, l’inici del curs acadèmic a Lloret ha comptat amb la visita a l’Institut Escola del delegat de Govern, Pere Vila, i del nou director de Serveis Territorials de Girona, Martí Fonalleras.

spot_img

El + Vist