25.1 C
Lloret de Mar

500 jugadors participaran al Waterpolo Kids Tour, aquest cap de setmana a Lloret

Són de les categories des d'aleví fins a juvenil, d'11 a 18 anys, i disputaran un total de 110 partits.

Waterpolo Kids Tour
Waterpolo Kids Tour

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la seu, aquest cap de setmana, del Waterpolo Kids Tour. Hi participaran una quarantena d’equips provinents de diferents punts de l’Estat espanyol, tant masculins, com mixtes i, per quart any, també femenins.

Uns 500 jugadors d’entre 11 i 18 anys, de les categories d’aleví a juvenil, es donaran cita a la Piscina de Lloret per disputar un total de 110 partits.

Els participants provenen de diferents punts de l’estat espanyol. Es tracta d’una cita que combinarà aprenentatge, competició i diversió, amb l’objectiu que els jugadors puguin arribar de la millor manera possible a l’inici de la nova temporada.

Waterpolo Kids Tour
Waterpolo Kids Tour

El director del torneig, Lluís Pérez, reconeix que cal fer molta feina a les comarques gironines per fomentar el waterpolo, una disciplina que quan els joves la proven els sol enganxar molt.

“És un esport en un medi diferent, l’aquàtic, i el fet de jugar amb una pilota no és tan monòton ni lineal com pot ser la natació tradicional”

Lluís Pérez

El Waterpolo Kids Tour es disputarà durant tres dies a la Piscina de Lloret i a banda dels partits hi haurà una sèrie d’activitats complementàries que li donen un valor afegit a l’esdeveniment, com la presentació dels equips, el partit de les estrelles o la presència d’Unai Aguirre

“Vindrà Unai Aguirre, recent campió del món i tercer a l’Europeu i a la lliga mundial i que va participar als Jocs Olímpics de Tòquio”

Lluís Pérez
Unai Aguirre (EFE)
Unai Aguirre (EFE)

La competició començarà aquest divendres i s’allargarà fins diumenge.

spot_img

El + Vist