16.6 C
Lloret de Mar

8 parelles lingüístiques i un trio a la nova campanya del Voluntariat per la Llengua

El programa va néixer el 2003 a Cornellà de Llobregat i arreu de Catalunya ja s’han creat més de 135.000 parelles. A Lloret, es calcula que en són unes 850.

L'acte de presentació de les noves parelles lingüístiques
L'acte de presentació de les noves parelles lingüístiques

Darreres Notícies

L’Oficina de Català de Lloret de Mar aposta un cop més per la campanya de Voluntariat per la Llengua i ha presentat vuit noves parelles lingüístiques i un trio, que s’han creat en aquesta nova edició. L’acte es va fer ahir dijous a la tarda a la seu de l’oficina.

Durant deu setmanes, les parelles formades per una persona catalanoparlant i una altra que vol aprendre a parlar la llengua amb fluïdesa, faran trobades per xerrar una estona i, a més, tenen tot un ventall de descomptes i propostes d’activitats per fer plegades. Una de les parelles és la que està formada per el voluntari Josep Miró, que ja fa anys que col•labora amb el programa, i per Isabel Contreras, una lloretenca que ve de Jaén.

Josep Miró i Isabel Contreras (NRLL)

Un altre dels aprenents és Antonio López, que fa 46 anys que viu a Lloret, també provinent de Jaén, i ara s’ha decidit a aprendre català. Forma parella amb el regidor socialista Francisco Pastor. I entre els voluntaris, hi trobem una altra regidora, Marina Nicolàs, de Junts per Lloret, que també és la primera vegada que hi col•labora i ho fa amb moltes ganes.

Un moment de la presentació d’ahir (NRLL)

El programa del Voluntariat per la Llengua va néixer el 2003 a Cornellà de Llobregat i, des d’aleshores, arreu de Catalunya s’han creat més de 135.000 parelles. A Lloret, es calcula que en són unes 850.

spot_img

El + Vist