24.7 C
Lloret de Mar
Una edició passada de les Olimpíades (Institut Rocagrossa)

800 alumnes participaran a les Olimpíades que organitza l’institut Rocagrossa

L'organització recau en els alumnes del cicle formatiu d'animació socioesportiva i la prova es disputarà dijous 11 de maig.

Una edició passada de les Olimpíades (Institut Rocagrossa)

Darreres Notícies

800 alumnes participaran a les Olimpíades que organitza l’Institut Rocagrossa dijous de la setmana que ve, 11 de maig. Són alumnes de sisè de primària i primer d’ESO de tots els centres de Lloret.

L’esdeveniment esportiu l’organitzen els alumnes de segon del cicle formatiu d’animació socioesportiva i es farà dijous 11 de maig al matí, de nou a dues, a les pistes d’atletisme.

Dues de les alumnes organitzadores, Maria Martínez i  Laura Enfont, expliquen que han preparat activitats molt variades a tots els equipaments esportius municipals.

“Fem diferents proves d’atletisme, que són bórtex, 80 metres i salt d’allargada; i com que són tants participants, els distribuïm per les instal·lacions esportives de Lloret on fan una mica de tot”

Maria Martínez

El grup està organitzant l’esdeveniment des del mes de gener i són una trentena de persones, que s’han dividit en comissions. A banda de gestionar els 800 alumnes participants, també tindran al seu càrrec una sèrie de voluntaris que ajudaran en l’organització i que provenen dels diferents cicles formatius de l’institut Rocagrossa.

Laura Enfont i Maria Martínez, avui als estudis de la ràdio
Laura Enfont i Maria Martínez, avui als estudis de la ràdio

Tot plegat comporta molta feina, però l’alumnat considera una molt bona oportunitat poder impulsar un esdeveniment esportiu com aquest, amb una participació tan elevada i que involucra totes les escoles i instituts de Lloret.

“Al final, és un treball molt bonic en què estàs organitzant 800 alumnes de Lloret, sí que és una mica caòtic, perquè hem de fer moltes coses i a vegades ens estressem, però segur que sortirà súper bé”

Laura Enfont

Les olimpíades del Rocagrossa arribaran a la 5a edició. Serà dijous de la setmana que ve, 11 de maig.

spot_img

El + Vist