-0.7 C
Lloret de Mar

A Fitur es respira “una recuperació absoluta”, segons Lloret Turisme

Els representants lloretencs, que tenen l'agenda farcida de reunions, han aprofitat la fira per presnetar el projecte del Castell de Lloret.

Presentació del Castell de Lloret a Fitur (Lloret Turisme)
Presentació del Castell de Lloret a Fitur (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Sensació de recuperació absoluta. Aquesta és la bona sensació que està deixant Fitur als representants de Lloret Turisme que participen aquests dies a la fira de Madrid. Una fira que és una cita ineludible per a Lloret de Mar i que celebra la 43a edició amb més de 8.500 empreses i 130 països d’arreu del món.

servicios profesionales jimenez

La cita serveix serveix cada any per perfilar com es presenta la temporada i presentar les novetats de la destinació. En aquest sentit, Lloret de Mar ha aprofitat l’ocasió per presentar el projecte de restauració del Castell de Lloret, tal com ha explicat la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

“Periodistes i creadors de contingut que visitaven la fira van poder descobrir de primera mà què oferirà aquest espai immersiu”

Elizabeth Keegan

A més a més, també hi promociona tota l’oferta programada amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana i les noves visites teatralitzades inspirades en la sèrie House of the Dragon, que va rodar algunes escenes als Jardins de Santa Clotilde.

L'estand on es promociona Lloret (Lloret Turisme)
L’estand on es promociona Lloret (Lloret Turisme)

De moment, segons Elizabeth Keegan, la fira està sent molt productiva, amb un bon gruix de reunions. Però el més important és que es respira un ambient de recuperació absoluta.

“Es respira una recuperació absoluta i els passadissos estan plens de gent, per tant molt bones sensacions des de Madrid”

Elizabeth Keegan

Fitur va començar ahir dimecres i durant els primers tres dies es dirigeix només al sector professional, mentre que dissabte i diumenge les portes s’obriran al públic en general.

spot_img

El + Vist