Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Agents de la Policia Nacional amb la mare de la nena morta, després de registrar al lloc dels fets al Picarral (Ángel Castro)

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Agents de la Policia Nacional amb la mare de la nena morta, després de registrar al lloc dels fets al Picarral (Ángel Castro)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

La justícia ha enviat aquest diumenge a presó la parella detinguda a Saragossa, però resident a Lloret de Mar, per la mort d’una nena de dos anys, filla de la detinguda.

Es tracta d’una dona de 28 anys i un home de 33 que van ser detinguts el passat divendres. Els fets havien passat el dia anterior, quan la mare va demanar auxili als veïns perquè la seva filla de dos anys no respirava. Segons el seu relat, la nena -que presentava diversos cops- havia caigut.

Moment de la detenció de la parella a Saragossa (324.cat).

Fonts de la policia aragonesa han informat de la decisió judicial després de prendre declaració als dos detinguts, que estan acusats de l’assassinat de la petita, i després dels resultats de l’autòpsia.

La parella té tres fills més, que ara estan sota la protecció del govern aragonès. Segons l’agència EFE, que cita fonts de l’executiu, es tracta d’una família que va viure a Catalunya, en concret a Lloret on el cas va ser tractat pel departament municipal de Benestar i Família.

Després d’un procés judicial, els pares -que van tenir retirada la custòdia dels fills temporalment- la van recuperar, malgrat els informes contraris que hi havia.

Els Serveis Socials del govern de l’Aragó van tenir coneixement de la situació familiar al setembre i van obrir un expedient. A l’octubre el cas es va portar a la Fiscalia, després de la negativa dels pares de respondre els requeriments dels equips de Serveis Socials.

El Departament de Ciutadania i Drets Socials ha informat que col·labora amb la justícia i que no pot oferir més informació perquè el cas està judicialitzat i hi ha implicats menors emparats i protegits.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica