23.6 C
Lloret de Mar
Una noia gaudint de l'snorkel (Lloret Turisme)

A punt per iniciar les activitats d’estiu que Lloret Turisme organitza cada juliol i agost

Hi haurà els miniclubs, les activitats esportives, les dirigides, el ioga, l'snorkel, les nedades, el paddle surf i el paddle ioga, entre altres.

Una noia gaudint de l'snorkel (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Aquest dijous comença el mes de juliol i, per tant, comencen les activitats d’estiu organitzades per Lloret Turisme. Tant a Lloret com a Fenals, es muntarà el miniclub, condició indispensable per comptar amb la certificació de Destinació de Turisme Familiar per part de la Generalitat. Els dos obriran cada dia de dos quarts d’onze del matí a cinc de la tarda.

A més, hi haurà un ampli ventall d’activitats esportives a la platja de Lloret, de cinc de la tarda a nou de la nit. I hi haurà activitats dirigides a la Roca d’en Maig, de nou a deu del matí, i al Parc de la salut, a la pineda de Fenals, de dos quarts d’onze a dos quarts de dotze del matí. També es podrà gaudir de sessions de ioga, a les dues platges, de set a vuit de la tarda.

I per si tot això fos poc, també s’han posat en marxa diferents activitats del programa Lloret Nature Summer, com les sortides d’snorkel o les nedades. Un programa que al juliol s’ampliarà amb sessions de paddle surf i paddle ioga.

La temporada comença amb la situació de pandèmia més controlada, però encara activa. Per això la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que s’ha volgut mantenir la tendència d’oferir moltes activitats a l’aire lliure.

Igual que vam fer el 2020, ampliem les activitats a l’aire lliure, encara en context de pandèmia, intentant captar el públic de proximitat i, evidentment, que la gent de casa també les pugui gaudir”

Elizabeth Keegan

Les activitats d’estiu sempre solen tenir una demanda elevada i atrauen tant a estrangers, com visitants de proximitat i també veïns de la vila. Una mostra és que la temporada passada, amb les restriccions de mobilitat, les xifres van ser molt similars a l’any anterior.

“Vam passar d’uns 13.000 usuaris el 2019, a uns 12.000 el 2020; per tant, es fa palès que la gent de casa gaudeix d’aquests serveis”

Elizabeth Keegan

Per això la idea és elaborar una oferta diferenciada i que cridi l’atenció del mercat de proximitat.

“Intentem fer una proposta de valor diferenciada, fresca, per al mercat de proximitat que pugui arribar a Lloret, que esperem que no es concentri només en el cap de setmana i allargui la seva estada”

Elizabeth Keegan

A partir d’aquest dijous, per tant, comencen les activitats d’estiu organitzades per Lloret Turisme a les platges de Lloret i Fenals.

spot_img

El + Vist