11.1 C
Lloret de Mar

Acollida excel·lent de la primera festa ‘Som Capaços’ per commemorar el Dia Mundial de la Discapacitat

La festa, que s'ha fet aquest dissabte, ha acabat amb un discurs molt especial, redactat per la lloretenca Cristina Marquès, impulsora de la iniciativa. 

Darreres Notícies

La festa Som Capaços, amb motiu del Dia Mundial de la Discapacitat, s’ha dut a terme aquest dissabte a Lloret de Mar amb una acollida excel·lent, especialment entre les famílies. L’objectiu ha estat sensibilitzar i donar visibilitat al col·lectiu de les persones discapacitades.

Una festa per fomentar la inclusió social (NRLL)

La jornada ha comptat amb tot tipus d’activitats, com gimcanes, jocs infantils, zumba, country, tallers de manualitats i fins i tot una fideuada popular. Ha comptat amb voluntaris dels esplais lloretencs, a més de la presència d’entitats que treballen amb persones discapacitades com Aspronis, Pas a Pas, Mifas i Punt d’Equilibri. A banda, ha recaptat diners per a La Marató de TV3, destinada aquest any a les malalties minoritàries.

La festa Som Capaços ha acabat amb un discurs molt especial, redactat per la lloretenca Cristina Marquès, impulsora de la iniciativa.

Cristina Marquès, impulsora de ‘Som Capaços’ (NRLL)

La festa Som Capaços l’ha organitzat l’Ajuntament, amb el regidor de Diverses Capacitats al capdavant, Francisco Pastor.

La festa Som Capaços, feta per primer cop a Lloret de Mar, ha comptat amb el suport de l’associació de Comerciants i de la Fundació Climent Guitart, a més d’un seguit d’establiments, associacions i particulars.

spot_img

El + Vist