22.4 C
Lloret de Mar
El carrer de les vídues i les donzelles (Lloret Turisme)

Aconseguir que el 50% de carrers tinguin noms de dones

Per això s’ha aprovat per unanimitat la moció de Força Lloret, que proposa la creació d’una comissió que es dediqui a revisar tot el nomenclàtor municipal i intentar canviar la tendència.

El carrer de les vídues i les donzelles (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Actualment, només hi ha quinze carrers a Lloret de Mar que tinguin nom de dona. Una xifra que es considera completament insuficient. Per això s’ha aprovat per unanimitat la moció de Força Lloret, que proposa la creació d’una comissió que es dediqui a revisar tot el nomenclàtor municipal i intentar canviar la tendència.

La idea és que a través d’aquesta comissió es proposin noms de personatges femenins que tinguin una simbologia especial per a Lloret de Mar per denominar tant carrers i places, com espais i equipaments municipals.

La majoria de noms de places i carrers de Lloret provenen del segle XIX i per això es considera que és necessari fer una revisió general.

La comissió estarà formada per un representant de cada formació, un de l’Arxiu municipal, un de la regidoria d’Igualtat i tres representants de la ciutadania.

spot_img

El + Vist