7 C
Lloret de Mar

Adrià Lamelas (PSC) es reuneix amb el secretari d’Estat de Turisme

La trobada entre el candidat socialista per a Lloret i Fernando Valdés ha servit per parlar sobre els problemes de destinacions turístiques.

Adrià Lamelas i Fernando Valdes
Adrià Lamelas i Fernando Valdes

Darreres Notícies

El candidat del PSC de Lloret, Adrià Lamelas, s’ha reunit amb el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés. La trobada ha servit per parlar sobre els problemes que pateixen les destinacions turístiques com Lloret de Mar.

Fernando Valdés ha remarcat l’especial rellevància del context econòmic global per als municipis turístics, les possibilitats d’impuls que ofereixen els fons Next Generation i ha destacat l’esforç de transformació que està duent a terme el sector.

Per la seva part, Adrià Lamelas ha fet èmfasi en la “falta de finançament” que pateix Lloret de Mar així com els reptes de ”sostenibilitat i digitalització del sector”, l’accessibilitat i la cooperació amb altres destinacions. A més, ha demanat accions per reduir la temporalitat i “millorar les condicions laborals” dels treballadors.

La trobada entre Fernando Valdés i Adrià Lamelas també ha servit per parlar sobre els canvis que ha generat la Covid-19 i els efectes de la guerra a Ucraïna.

spot_img

El + Vist