24.8 C
Lloret de Mar
Adrià Riera, en un entrenament.

Adrià Riera exerceix com a nou president del Club Rem Hotelers

Després de 10 anys treballant per consolidar l'entitat, Xavi Flores ha passat el relleu de la junta directiva.

Adrià Riera, en un entrenament.

Darreres Notícies

Adrià Riera ja fa unes setmanes que exerceix com a nou president del Club Rem Hotelers. Després de 10 anys, s’ha produït un relleu en la junta directiva de l’entitat i Xavi Flores, el fins ara president, ha donat pas a Riera.

Entre els objectius de la nova junta hi ha, principalment, treballar la base i consolidar-la, per tal que els equips sènior es puguin nodrir en el futur.

club rem hotelers
Club de Rem Hotelers

Pel que fa a la decisió de dirigir el club, Adrià Riera explica que fa uns anys que van voler recuperar la part competitiva de l’equip i, davant d’aquesta il·lusió, l’anterior junta els va oferir posar-se al capdavant.

“Vaig tornar fa uns anys i ens vam engrescar a tornar a competir i parlant amb en Xavi, ens va comentar que havíem de seguir amb aquesta empenta i ens vam posar al capdavant”

Adrià Riera

Aquest canvi arriba després de 10 anys en què l’anterior junta ha treballat per consolidar l’entitat.

Una de les tripulacions amb el batel (Club Rem Hotelers)
Una de les tripulacions amb el batel (Club Rem Hotelers)

El ja expresident Xavi Flores recorda que van decidir fer-se càrrec del Club Rem Hotelers quan era un moment complicat, per aspectes extraesportius. Ho van fer, en primer lloc, d’una manera lúdica, per participar en la Festa Major. A poc a poc, però, el projecte es va fer més gran.

“El projecte és ferm, té molt futur i aquesta nova junta li ha de donar l’impuls definitiu per consolidar-se com un dels clubs de referència del poble”

Xavi Flores

Actualment, el Club Rem Hotelers compta amb dues categories de base, en infantils i juvenils, a més de dos equips sènior, en masculí i femení, i els veterans.

Club de Rem Hotelers
Club de Rem Hotelers

En el calendari més pròxim de competicions hi ha el Campionat de Catalunya de llaüt mediterrani, que se celebrarà aquest cap de setmana.

spot_img

El + Vist