14.8 C
Lloret de Mar

Aforament complert a tots els concerts del Clon Festival més atípic

La pandèmia va obligar a canviar la ubicació de la 17a edició del festival i limitar l'aforament a 300 persones, que s'ha omplert a totes les actuacions.

El concert de Manel Fuentes en tribut a Bruce Springsteen
El concert de Manel Fuentes en tribut a Bruce Springsteen

Darreres Notícies

Bones valoracions de la 17a edició del Clon Festival, que es va tancar dissabte passat i que en totes les actuacions ha omplert l’aforament limitat a 300 persones per la Covid-19.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, reconeix que van posar sobre la taula la possibilitat d’anul·lar el festival, però finalment van tirar-lo endavant limitant la quota de públic i canviant l’emplaçament dels concerts per un indret més espais que la Roca d’en Maig, on es fan habitualment. Així doncs, les actuacions s’han fet a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre.

El regidor assegura que s’han complert totes les mesures necessàries per garantir al màxim la seguretat de tothom i que les quatre actuacions programades han estat un èxit.

En aquesta dissetena edició del Clon Festival s’ha fet tribut a grups i artistes de renom internacional com són Héroes del Silencio (Derivas), Bruce Springsteen (Manel Fuentes), Maná (+dManá) i Alaska (Rey del Glam).

spot_img

El + Vist