Dimecres, 3 març 2021
10.3 C
Lloret de Mar
Una de les visites d'aquest octubre

Agències de Suïssa, Bèlgica i els països nòrdics especialitzades en turisme esportiu visiten Lloret

Al llarg del mes d'octubre, han visitat les instal·lacions esportives municipals i diferents hotels certificats en turisme esportiu.

Una de les visites d'aquest octubre

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Tres grups d’agents especialitzats en turisme esportiu han visitat Lloret per conèixer l’oferta en aquest sector. Ha estat al llarg del mes d’octubre, amb professionals de Suïssa, Bèlgica i els països nòrdics que organitzen estades internacionals de grups de diferents disciplines.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que el turisme esportiu atrau un ventall molt ampli de nacionalitats i solen ser mercats diferents als que venen a passar les vacances a la destinació.

Les primeres estades van ser les de l’agència suïssa Sport 7 i de la belga Sport Stages. En els dos casos van ser accions sorgides després de visites comercials als països d’origen, organitzades pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Els agents van visitar les instal·lacions esportives municipals i diferents hotels certificats en turisme esportiu.

L’última visita va ser fa uns dies, d’un grup de nou agents dels països nòrdics, especialitzats en les disciplines de pàdel, natació, futbol i esports col·lectius. A banda de passar pels equipaments, també van visitar hotels certificats en turisme esportiu i cicloturisme. I és que Lloret segueix apostant fort pel cicloturisme, que, segons Elizabeth Keegan, interessa molt a la destinació.

L’hotel L’Azure, en obres (NRLL)

Els nòrdics van visitar les instal·lacions de l’Hotel Rosamar Es Blau, del Gran Hotel Monterrey i de l’Hotel Samba, a més del nou hotel L’Azure, que en breu també s’adherirà a la marca d’especialització esportiva. Un allotjament que té previst obrir portes el proper mes de març.

Cal destacar, també, que el 30 de setembre Lloret Turisme va participar en la formació El turisme esportiu en els països nòrdics. Va ser una jornada oberta a empreses i municipis per conèixer millor les necessitats d’aquest mercat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.