7.8 C
Lloret de Mar

Agències de Suïssa, Bèlgica i els països nòrdics especialitzades en turisme esportiu visiten Lloret

Al llarg del mes d'octubre, han visitat les instal·lacions esportives municipals i diferents hotels certificats en turisme esportiu.

Una de les visites d'aquest octubre
Una de les visites d'aquest octubre

Darreres Notícies

Tres grups d’agents especialitzats en turisme esportiu han visitat Lloret per conèixer l’oferta en aquest sector. Ha estat al llarg del mes d’octubre, amb professionals de Suïssa, Bèlgica i els països nòrdics que organitzen estades internacionals de grups de diferents disciplines.

servicios profesionales jimenez

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que el turisme esportiu atrau un ventall molt ampli de nacionalitats i solen ser mercats diferents als que venen a passar les vacances a la destinació.

Les primeres estades van ser les de l’agència suïssa Sport 7 i de la belga Sport Stages. En els dos casos van ser accions sorgides després de visites comercials als països d’origen, organitzades pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Els agents van visitar les instal·lacions esportives municipals i diferents hotels certificats en turisme esportiu.

L’última visita va ser fa uns dies, d’un grup de nou agents dels països nòrdics, especialitzats en les disciplines de pàdel, natació, futbol i esports col·lectius. A banda de passar pels equipaments, també van visitar hotels certificats en turisme esportiu i cicloturisme. I és que Lloret segueix apostant fort pel cicloturisme, que, segons Elizabeth Keegan, interessa molt a la destinació.

L’hotel L’Azure, en obres (NRLL)

Els nòrdics van visitar les instal·lacions de l’Hotel Rosamar Es Blau, del Gran Hotel Monterrey i de l’Hotel Samba, a més del nou hotel L’Azure, que en breu també s’adherirà a la marca d’especialització esportiva. Un allotjament que té previst obrir portes el proper mes de març.

Cal destacar, també, que el 30 de setembre Lloret Turisme va participar en la formació El turisme esportiu en els països nòrdics. Va ser una jornada oberta a empreses i municipis per conèixer millor les necessitats d’aquest mercat.

spot_img

El + Vist