21.8 C
Lloret de Mar

Agnès Moretones: “És molt important com presentem els aliments als nostres fills”

La nutricionista, especialitzada en nutrició infantil, està molt contenta del taller familiar que ha ofert per primer cop aquest estiu, de cuina saludable.

Un nen al taller de cuina saludable
Un nen al taller de cuina saludable

Darreres Notícies

Cada cop sembla que les famílies estan més conscienciades sobre la importància d’oferir una alimentació saludable als petits de la casa. És una de les sensacions que té la nutricionista Agnès Moretones (AMB Nutrició), especialitzada en nutrició infantil, que aquest estiu ha ofert un taller familiar de cuina saludable.

L’ha organitzat l’Ajuntament al centre cívic del Rieral i la resposta ha estat tan positiva que fins i tot van haver de doblar el taller per poder acollir l’elevada demanda. A més, tants els petits com els adults ho han gaudit i han après molt.

L’Agnès, en un dels tallers (Centre cívic del Rieral)

De fet, a banda d’ensenyar als infants què és el més saludable a l’hora de menjar, també és important educar els pares i mares, ja que cal que prediquin amb l’exemple i també que insisteixin en fer provar els aliments als seus fills. La nutricionista també remarca la importància de la manera com presentem els aliments, perquè els petits no relacionin alimentació saludable amb avorriment. A més, també funciona molt bé fer-los participar a l’hora de cuinar.

Un moment del taller de cuina saludable (Centre cívic del Rieral)

De cara a la programació de cursos de la tardor al centre cívic del Rieral, encara no hi ha res en ferm, però després de l’èxit d’aquest estiu, està sobre la taula la possibilitat de seguir oferint cursos de cuina saludable com el que han gaudir les famílies aquestes setmanes.

spot_img

El + Vist