12.2 C
Lloret de Mar

Agustí Blanch deixa el càrrec d’obrer major a la Confraria de Sant Elm

Argumenta que el motiu de la renúncia és l'edat.

Agustí Blanch, als estudis de l'emissora
Agustí Blanch, als estudis de l'emissora

Darreres Notícies

Agustí Blanch ha anunciat que deixa el càrrec d’obrer major de la Confraria de Sant Elm. Després de deu anys al capdavant de l’entitat, ha decidit fer un pas al costat i donar l’oportunitat a algú altre.

servicios profesionales jimenez

La notícia la va fer pública durant la passada Festa Major, en concret, el dia de Sant Elm, 26 de juliol, amb un discurs a la parròquia. Blanch explica que el principal motiu d’aquesta decisió és la seva edat. “Tinc 85 anys i reconec que vaig perdent facultats, per exemple amb l’ordinador no m’hi aclaro massa“, admet mig rient.

El relleu començarà a formalitzar-se el pròxim mes de març del 2019, en l’assemblea ordinària de l’entitat. Encara no es coneix cap candidat, però en el cas que es presentin més d’un, es convocaran eleccions. Tot i que el mandat és il·limitat, tal com explica Agustí Blanch, hi ha l’oportunitat de fer el canvi de presidència.

Agustí Blanch -el president de més edat de l’entitat- fa una trentena d’anys que forma part de la Confraria de Sant Elm. Durant aquest temps, ha passat per diferents etapes. A banda de president, també ha estat secretari i col·laborador.

L’encara obrer major vol que se’l recordi com un president més, sense massa protagonisme. Fa una valoració positiva de la seva etapa, considera que ha complert molts objectius però que també ha deixat coses pendents per fer. Un d’aquests projectes que vol engegar abans de marxar és l‘organització d’un dinar a finals d’estiu. Es completaria amb una excursió, per mar, fins a Sant Feliu de Guíxols, a l’ermita de Sant Elm. 

 

spot_img

El + Vist