11.2 C
Lloret de Mar

Ainhoa Sánchez publica el seu nou single, ‘Say I’m Enough’, creat durant el confinament

La cançó, feta en només dos dies, vol donar un missatge de força i autoestima.

Darreres Notícies

“Say I’m Enough” és el nou single de la lloretenca Ainhoa Sánchez. Va estrenar-lo el passat 24 de juliol i és una cançó que va compondre durant el confinament, provocat pel coronavirus.

servicios profesionales jimenez

La peça vol donar un missatge de força i autoestima. L’elaboració va ser força ràpida, en només dos dies la va crear, i després va fer tota la producció amb l’ajuda d’un amic. La nova cançó s’uneix al single que va publicar l’any passat, “You’re beautiful”.

La mateixa Ainhoa Sánchez, assenyala que és una cançó “molt personal”.

La lloretenca va participar l’any 2015 en el programa La Voz, en què cantants amateurs lluiten per fer-se un lloc en el món de la música. L’Ainhoa va aconseguir passar les audicions a cegues i va ser triada per Malú, per formar part del seu equip.

L’Ainhoa Sánchez -que enlluerna amb el single ‘Say I’m Enough’- explica que escolta molt de pop en anglès i que aquesta és la seva principal influència. No descarta gravar alguna cançó en castellà així com publicar un treball amb cinc temes. Els que de moment estan publicats es poden escoltar a les plataformes de música habituals.

spot_img

El + Vist