6.9 C
Lloret de Mar
Ainhoa Sánchez

La lloretenca Ainhoa Sánchez (La Voz, 2015) actua aquest dissabte a Barcelona

Serà la primera vegada que actuï en solitari i, a banda de versions, presentarà la seva primera cançó: "You are beautiful". El concert serà aquest dissabte a la sala NewFIZZ de Barcelona.

Ainhoa Sánchez

Darreres Notícies

La lloretenca Ainhoa Sánchez actuarà aquest dissabte a la sala NewFIZZ de Barcelona. Coneguda per la seva participació a La Voz el 2015, on va escollir l’equip de Malú, l’actuació d’aquest dissabte serà la primera que faci en solitari. I aprofitarà el concert per presentar la seva primera cançó.

Per tant, el concert comptarà amb versions d’artistes reconeguts com Ed Sheeran, Taylor Swift, Justin Bieber o Demi Lovato, però a més s’hi podrà escoltar You are beautiful, una cançó que Ainhoa Sánchez va escriure per animar una amiga que passava un mal moment.

El concert d’aquest dissabte començarà a dos quarts de nou del vespre amb l’actuació de la terrassenca Julia Moumen. A les nou, serà el torn de la lloretenca Ainhoa Sánchez. La Sala NewFIZZ de Barcelona està al carrer Balmes, número 83, i les entrades es poden comprar per 8 euros a través de la plataforma Atrápalo.

spot_img

El + Vist