8.3 C
Lloret de Mar

Així van viure els 31 dies de travessa de l’Atlàntic els membres d’OceanCats

Els 5.000 quilòmetres que van recórrer remant van comptar amb forts temporals, dies d'estrès i de por i diferents imprevistos.

L'embarcació durant la travessa (OceanCats)
L'embarcació durant la travessa (OceanCats)

Darreres Notícies

Els membres de l’equip OceanCats han superat temporals, dies d’estrès i de por, i diferents imprevistos amb l’embarcació en la disputa de l’Atlantic Challenge, la competició de rem més dura del món. Tot, al llarg de més de 31 dies en què han remat de manera ininterrompuda, des de les Illes Canàries fins a l’Illa d’Antigua, al Carib. En total, han superat 3.000 milles nàutiques, l’equivalent a uns 5.000 quilòmetres.

servicios profesionales jimenez

Finalment, l’equip va poder aconseguir la victòria i les valoracions, com no podia ser d’una altra manera, són molt positives. Un dels membres de l’embarcació ha estat Quim Planells, del Club Rem Santa Cristina, que ha repassat els moments més destacats de la competició.

La primera gran dificultat va coincidir amb els dies de Nadal, en què van haver de remar en mig d’un fort temporal, amb vent i pluja. Dies després, van patir el trencament de l’orsa, la peça que dona estabilitat a l’embarcació.

“Els dies de Nadal va venir un temporal molt fort i molta pluja, va ser difícil continuar remant, i també se’ns va trencar l’orsa”

Quim Planells

El 29 de desembre va completar la meitat del recorregut. En aquest moment, l’equip OceanCats va considerar que calia imposar un ritme més alt i això els va permetre remuntar i arribar a la primera posició. A partir d’aquest moment, ja no van deixar escapar el lideratge.

“El 29 de desembre vam arribar a la meitat de l’Atlàntic i vam voler fer un cop d’efecte, vam remar de manera més intensa i vam anar remuntant fins a la primera posició”

Quim Planells

Quim Planells destaca la quantitat d’emocions i sensacions que han experimentat en les setmanes que han estat creuant l’Oceà Atlàntic.

“Hem pogut experimentar moltes sensacions, des de l’eufòria, passant per l’estrès, la por i l’enyorança”

Quim Planells

El temps total en què OceanCats ha superat l’Atlantic Challenge ha estat de 31 dies, 17 hores i 9 minuts. Han estat els millors d’un total de 43 embarcacions.

spot_img

El + Vist