6 C
Lloret de Mar
'Akelarre'

Akelarre, de The Feliuettes, parlarà de llibertat i humor des d’un punt de vista femení

L'obra de teatre musical, dirigida per Míriam Escurriola, es podrà veure avui divendres, a les 21 hores, al Teatre de Lloret.

'Akelarre'

Darreres Notícies

La companyia The Feliuettes porta a Lloret l’espectacle Akelarre. Tal com explica una de les actrius, Laura Pau, l’espectacle combina l’humor negre, la faula idiota i perversa i l’absurd, amb altres temes més seriosos.

L’espectacle, de teatre musical, el protagonitzen la mateixa Laura Pau i Laia Alsina, Maria Cirici i Gerard Sesé. Parlaran de llibertat i humor, interpretant uns personatges que interpel·laran els espectadors amb preguntes sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo sent dones.

Tot i que Akelarre presenta el punt de vista que tenen del món les dones, Laura Pau matisa que s’adreça tant a dones com a homes. I, de fet, creu que fins i tot arriba més al públic masculí.

Akelarre, dirigida per Míriam Escurriola, es podrà veure avui divendres, a les nou de la nit, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades anticipades és de 10 euros, i de 12 euros a taquilla.

spot_img

El + Vist