10.2 C
Lloret de Mar

Albert Muntané triomfa amb ‘L’olor eixordadora del blanc’ a Teatre Akademia

El lloretenc, que és professor de l'Aula Municipal de Teatre, interpreta el germà de Vincent Van Gogh, que el visita al manicomini on està ingressat.

L'actor lloretenc, a l'obra 'L'olor eixordadora del blanc'.
L'actor lloretenc, a l'obra 'L'olor eixordadora del blanc'.

Darreres Notícies

L’actor lloretenc Albert Muntané triomfa a la cartellera de Barcelona amb “L’olor eixordadora del blanc’, sobre els anys més foscos del genial pintor Vincent Van Gogh.

Muntané, que també és profesor de l’Aula Municipal de Teatre, interpreta el germà de Van Gogh, Teo, que el visita al manicomini on està ingressat. De la dura estada en la institució mental va precisament aquest text premiat de Stefano Massini.

actors olor eixordadora blanc
El repartiment de l’obra a Teatre Akademia.

El lloretenc qualifica l’experiència amb Teatre Akadèmia “d’enriquidora, una mica anada d’olla, amb dos mesos de feina molt intensa”.

“L’olor eixordadora del blanc” té molt a veure amb l’ús del color que feia Van Gogh, el qual està reclòs en un manicomi de França on tot és de color blanc. “A Van Gogh, que era el rei del color, li prenen el color de cop”, subratlla Muntané.

Les critiques són extraordinàries per a ‘L’olor eixordadora del blanc’, amb Albert Muntané, estrenada el 19 de maig i que es representa fins el 6 de juny al Teatre Akademia de Barcelona.

spot_img

El + Vist