11.7 C
Lloret de Mar

Albert Navarro inaugura una exposició fotogràfica amb la seva visió de Cuba

La mostra, que es podrà visitar fins al 28 de febrer a la llibreria Gallissà, es presentarà aquest divendres, coincidint amb la presentació del llibre de Víctor Amela.

Una de les fotos de l'exposició (Albert Navarro)
Una de les fotos de l'exposició (Albert Navarro)

Darreres Notícies

La prometido és duda. Així es titula l’exposició del fotògraf lloretenc Albert Navarro, que es podrà visitar fins al 28 de febrer a la Llibreria Gallissà.

servicios profesionales jimenez

El mateix fotògraf explica que les imatges les va captar mentre era a Cuba col·laborant en un documental amb Amargura Cultura el 2019. En aquell moment, Albert Navarro passava per una època complicada, en què necessitava canvis a la seva vida. Això el va inspirar per a l’exposició.

“Igual que a la vida canviem la mirada envers a algunes coses, vaig pensar que aquesta exposició la podia plantejar així: fent una mirada nova i fent un procés creatiu per presentar l’exposició”

Albert Navarro

El que considera més interessant d’aquesta mostra és el joc que dona a l’espectador.

“L’exposició dona molt de joc: no és només la meva mirada, sinó també la de l’espectador, que li dona una volta més”

Albert Navarro

L’exposició Lo prometido es duda es complementarà amb un taller que es farà els dies 4 i 11 de febrer. Les dues sessions del taller es faran al matí, de deu a una, a la llibreria Gallissà. Hi ha 15 places. Tres, però, seran becades i s’atorgaran a través d’un sorteig entre totes les persones que descobreixin un secret de l’exposició: totes les fotografies són espontànies, excepte una, que és posada. Qui la trobi, l’ha de fotografiar i penjar la imatge a Facebook o Instagram etiquetant la llibreria Gallissà.

El taller serà els dies 4 i 11 de febrer, mentre l’exposició es podrà visitar fins al 28 de febrer, a les tardes, de quatre a vuit, a l’altell de la llibreria Gallissà. La presentació de la mostra es farà aquest divendres, coincidint amb la presentació del llibre de Víctor Amela Si yo me pierdo, a les sis de la tarda a l’altell de can Gallissà.

spot_img

El + Vist