19.2 C
Lloret de Mar
Albert Robert

Albert Robert és el nou conseller de Noves Tecnologies al Consell Comarcal de la Selva

És un nou departament i, a més de l'experiència professional, Albert Robert aportarà l'experiència de Lloret per convertir-se en una ciutat intel·ligent.

Albert Robert

Darreres Notícies

Albert Robert és el nou conseller de Noves Tecnologies del Consell Comarcal de La Selva, per Junts per Catalunya. El lloretenc, que és enginyer informàtic, serà l’encarregat d’assessorar i ajudar els diferents municipis de la comarca a transformar-se i avançar a nivell tecnològic.

Es tracta d’un nou departament, ja que fins ara només existia l’àrea d’Informàtica. A banda de l’experiència professional, Albert Robert ha viscut en primera persona les passes que ha fet Lloret de Mar en els últims anys per convertir-se en una ciutat intel·ligent.

A la comarca de La Selva encara hi ha municipis que, pels escassos recursos econòmics, necessiten suport i assessorament en aquest àmbit, per poder créixer en aspectes tecnològics.

Albert Robert serà el Conseller de noves Tecnologies del Consell Comarcal de La Selva fins al final de l’actual mandat, que serà l’any 2023.

spot_img

El + Vist