Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Albert Robert

Albert Robert és el nou conseller de Noves Tecnologies al Consell Comarcal de la Selva

És un nou departament i, a més de l'experiència professional, Albert Robert aportarà l'experiència de Lloret per convertir-se en una ciutat intel·ligent.

Albert Robert

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Albert Robert és el nou conseller de Noves Tecnologies del Consell Comarcal de La Selva, per Junts per Catalunya. El lloretenc, que és enginyer informàtic, serà l’encarregat d’assessorar i ajudar els diferents municipis de la comarca a transformar-se i avançar a nivell tecnològic.

Es tracta d’un nou departament, ja que fins ara només existia l’àrea d’Informàtica. A banda de l’experiència professional, Albert Robert ha viscut en primera persona les passes que ha fet Lloret de Mar en els últims anys per convertir-se en una ciutat intel·ligent.

A la comarca de La Selva encara hi ha municipis que, pels escassos recursos econòmics, necessiten suport i assessorament en aquest àmbit, per poder créixer en aspectes tecnològics.

Albert Robert serà el Conseller de noves Tecnologies del Consell Comarcal de La Selva fins al final de l’actual mandat, que serà l’any 2023.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.