4.9 C
Lloret de Mar

Albert Santiago deixarà de ser cap de la colla gegantera després d’11 anys

El responsable de la colla gegantera de Lloret ha decidit fer un pas al costat, tot i que assegura que no deixarà el grup, sinó que seguirà treballant amb altres funcions.

Albert Santiago, a la trobada de diumenge
Albert Santiago, a la trobada de diumenge

Darreres Notícies

Albert Santiago plega de cap de colla, després d’onze anys al capdavant del grup. El responsable de la colla gegantera de Lloret ha decidit fer un pas al costat, tot i que assegura que no deixarà el grup, sinó que seguirà treballant amb altres funcions.

Santiago ho va anunciar diumenge passat, a la trobada gegantera que es va fer amb motiu de la Festa Major, que arribava ja a l’11a edició i, com sempre, va ser un èxit.

“L’11a trobada gegantera ha sortit sobre el previst, ha anat molt bé, els carrers eren plens, la gent ens aplaudia i Lloret ha pogut gaudir altre cop d’una demostració de cultura popular catalana”

Albert Santiago

Per a l’encara cap de colla, la trobada ha estat un tastet del que es viurà l’any que ve a Lloret de Mar amb la capitalitat de la cultura catalana.

Festa Major de Sant Roma Trobada Gegantera1
La trobada de diumenge passat, en el pas pel Passeig Verdaguer

Amb un somriure nostàlgic, Albert Santiago va anunciar que aquest és el seu últim any com a cap de colla. Considera que ha arribat l’hora de donar relleu i, per part seva, treballar en altres àmbits, tant de la colla com de la cultura en general.

“És el meu últim any com a cap de colla; ja són onze anys i faig un pas al costat, no marxo de la colla, al contrari, però crec que ha arribat el moment que entrin idees noves”

Albert Santiago

La trobada gegantera de Lloret de Mar va aplegar una desena de colles d’arreu de Catalunya.  

spot_img

El + Vist