Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Un dels estancs que han venut el número guanyador (Estanc del Rieral)

Alegria en els estancs on s’han venut els dècims premiats a la Loteria de Reis

Estan molt contents per haver repartit sort als clients i reconeixen que això els ajudarà a guanyar nova clientela.

Un dels estancs que han venut el número guanyador (Estanc del Rieral)

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Els estancs de Lloret que han venut alguns dècims del primer premi de la loteria de Reis estan molt contents per haver repartit sort als clients, però també perquè això els ajudarà a guanyar nova clientela. Ho ha assegurat Xavier Surís, titular de l’Estanc del Rieral, que ja va repartir un premi fa un temps.

“Repartir el premi ja representa molt, perquè li dones una alegria a alguna persona, però per nosaltres professionalment ens fa guanyar molta clientela, perquè a la gent li agrada anar als llocs on toca un premi”

Xavier Surís

L’altre estanc on s’han venut alguns dècims és el del carrer Sant Pere. De fet, Xavier Surís es va adonar abans que el seu company havia repartit el premi que no pas que ell també n’havia venut un dècim.

Els catalans s’han gastat en la loteria de Reis, coneguda també com el Sorteig del Nen, gairebé 86 milions d’euros. Segons l’estanquer lloretenc, malgrat la pandèmia s’ha venut força loteria, tant ara com per Nadal.

El número afortunat és el 19570, que s’ha venut també a Badalona, Barcelona, Castelldefels, Sallent i Girona. Està dotat amb dos milions d’euros per sèrie, que són 200.000 euros per cada dècim.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.