10.2 C
Lloret de Mar

Àlex Maset, psicòleg sanitari, assessor familiar, coach i docent, parlarà del ‘bullying’

Serà aquesta tarda, a les 19 hores, a l'Escola Santa Maria de Blanes, en una xerrada organitzada pel VEIE i l'AMPA de l'escola.

Una xerrada d'Àlex Maset el 2016
Una xerrada d'Àlex Maset el 2016

Darreres Notícies

El lloretenc Àlex Maset ofereix aquesta tarda una xerrada sobre l’assetjament escolar, conegut com a bullying. Serà a partir de les set, a l’Escola Santa Maria de Blanes. L’organitza el VEIE, el Vida Escola d’Intel·ligència Emocional, amb l’AMPA del centre educatiu blanenc.

Àlex Maset és psicòleg sanitari, assessor familiar, coach i docent. A més, és cofundador de l’escola VEIE i, recordem, va ser cap de llista en les últimes eleccions municipals pel PIAI, el Partit Independent d’Acció Innovadora. Oferirà aquesta xerrada amb l’objectiu que els pares i mares puguin detectar i actuar davant de casos d’assetjament escolar. La conferència s’adreça especialment al progenitors perquè Maset considera que és molt important el seu posicionament per intentar solucionar els casos de bullying.

Amb aquesta xerrada, la intenció és donar pautes d’actuació i detecció a pares i mares, però també a docents, que són una part molt important en tot el procés.

La conferència sobre bullying, a càrrec del lloretenc Àlex Maset, serà aquesta tarda, a partir de les set, a l’Escola Santa Maria de Blanes.

spot_img

El + Vist