0.7 C
Lloret de Mar
Xavier Compte

Amics de la Música organitza un cicle de concerts de piano aquest mes de juny

La presentació del cicle es farà avui, a les 20 hores, al Teatre municipal, amb una actuació de la pianista Zhana Ivanova.

Xavier Compte

Darreres Notícies

L’associació Amics de la Música farà, al llarg d’aquest mes de juny, un cicle de concerts de piano al Teatre municipal.

Frederic Mompou (nts.live)

En total seran tres actuacions variades, que començaran dijous de la setmana que ve, 13 de juny, amb un espectacle titulat El so de la llum. Segons un membre de l’entitat, Joan Pau Romaní, és l’espectacle més espectacular del cicle i estarà dedicat al reconegut compositor Frederic Mompou.

El segon concert es farà el següent dijous, 20 de juny, sota el títol Divertiments per piano, amb Xavier Compte. El cicle es tancarà dijous 27 de juny amb l’espectacle Cançons marineres, que comptarà amb el mateix Joan Pau Romaní recitant poemes i amb la soprano Lorena García. Totes les actuacions es faran a les nou del vespre, al Teatre.

Joan Pau Romaní

El cicle de concerts es presentarà aquest vespre, en un acte on també s’aprofitarà per presentar la nova junta. Joan Pau Romaní ha explicat que Amics de la Música ha decidit desvincular-se de l’església i passar a ser una associació que se centrarà, exclusivament, a promocionar la música a Lloret.

L’acte es farà avui, a les vuit del vespre, al Teatre municipal i comptarà amb l’actuació de la pianista Zhana Ivanova.

spot_img

El + Vist