19.7 C
Lloret de Mar
Anna Gener, CEO Savills Barcelona (Club d'Economia)

Anna Gener parla sobre els reptes de la societat i el paper de l’empresariat

La CEO de Savills Barcelona ha participat, aquest dimecres, en un sopar debat del Club d'Economia de Lloret i la Tribuna Costa Brava.

Anna Gener, CEO Savills Barcelona (Club d'Economia)

Darreres Notícies

Que les empreses es cuidin de fer les coses bé per revertir a la societat part del que obtenen és una de les necessitats que ha posat sobre la taula Anna Gener en el sopar-debat d’aquest dimecres amb el Club d’Economia i la Tribuna Costa Brava.

La CEO de Savills Barcelona forma part de la llista de les 100 dones líders de Catalunya i segons la presidenta del Club d’Economia, Cristina Cabañas, ha estat tot un descobriment per als membres de l’entitat. En aquest sentit, assegura que la vetllada va ser molt interessant.

“Va ser un descobriment, sabíem que Anna Gener és una dona referent, però ens va aportar molt valor i ens va posar les idees molt clares sobre la taula”

Cristina Cabañas
Anna Gener i Cristina Cabañas (Club d'Economia)
Anna Gener i Cristina Cabañas (Club d’Economia)

De temes, se’n van tractar diversos, com ara la renovació tecnològica, l’emergència climàtica o la importància que les empreses facin les coses bé per poder revertir sobre la societat una part del que obtenen.

“És molt important que, per part de l’empresariat, ens preocupem molt cadascú de les nostres empreses, de fer les coses bé, per poder revertir sobre la societat una part del que obtenim”

Cristina Cabañas
El sopar-debat d'aquest dimecres (Club d'Economia)
El sopar-debat d’aquest dimecres (Club d’Economia)

El sopar s’ha fet aquest dimecres a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

spot_img

El + Vist