13.8 C
Lloret de Mar

Anna Prat, Jordi Masbernat, Xavier Xaubet i Paco Moreno, Premis Ses Obreres 2019

Fins al 8 de setembre es pot veure una selecció de les fotografies a la Capella dels Sants Metges.

'Aquí vaig jo', Premi Ses Obreres 2019
'Aquí vaig jo', Premi Ses Obreres 2019

Darreres Notícies

Anna Prat, amb la fotografia Ball de Plaça III ha guanyat el Premi Ses Obreres en la categoria Santa Cristina. La categoria Focs l’ha guanyat Jordi Masbernat amb Tots a una i l’Altres, Xavier Xaubet amb Ofrena. A més, hi ha hagut els accèssits següents: Narcís Vila amb Adéu a la Santa Cristina, Xavier Xaubet en Focs amb Salt i Àngels Torrens en la d’Altres amb Detallets. 

servicios profesionales jimenez

A més a més, hi ha un reconeixement especial que atorga l’associació d’exobreres, que ha recaigut en el lloretenc Paco Moreno amb una fotografia anomenada Aquí vaig jo, on apareix la Rosa Clota agafant lloc per veure el Ball de Plaça. Segons una representant de l’associació d’exobreres, Cristina Fornaguera, aquest premi té un valor molt especial, perquè l’entreguen les noies que havien estat Obreres.

Paco Moreno i Àngels Torrens, en l’entrega de premis (Obreria de Santa Cristina)

El concurs compta amb el suport de la Federació Catalana de Fotografia i, en aquesta edició, s’han presentat una cinquantena d’imatges. Una xifra que l’associació d’exobreres valora de manera positiva perquè creu que el certamen ajuda a la bona promoció de Lloret de Mar i les seves tradicions.

Fins al 8 de setembre es pot veure una selecció de les fotografies a la Capella dels Sants Metges.

L’entrega de premis es va fer divendres passat, abans de començar l’últim concert del cicle Música a Santa Cristina, amb l’Orquestra de Cambra Harmonia. L’Obrer Major, Arseni Frigola, està content de les quatre nits de Música a Santa Cristina, però reconeix que els agradaria aconseguir portar més públic fins al paratge.

Al llarg d’aquest mes d’agost, el paratge de Santa Cristina ha acollit quatre concerts d’estils ben diversos: a banda del de divendres, aquest estiu han passat per Santa Cristina Roger Mas, Pepet i Marieta i Manel Camp i Gemma Abrié.

spot_img

El + Vist