5 C
Lloret de Mar
Antonio Ferro

Antonio Ferro serà el nou secretari general de la Federació de Serveis de CCOO a Girona

El lloretenc és l'únic que ha presentat candidatura, de moment. La idea és que prengui possessió del càrrec demà divendres, en el 3r Congrés que el sindicat intercomarcal de Serveis farà al Teatre de Lloret.

Antonio Ferro

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

El lloretenc Antonio Ferro podria convertir-se en el nou secretari general de la Federació de Serveis de CCOO a les comarques gironines. La secció sindical celebra demà, al Teatre de Lloret, el tercer Congrés del Sindicat Intercomarcal de Serveis de les comarques gironines, sota el lema La Força dels Serveis, i, de moment, l’única candidatura presentada per al càrrec és la de Ferro.

El lloretenc, treballador de Guitart Hotels i afiliat de CCOO des de fa més de 30 anys, ha desenvolupat la seva tasca sindical en diferents responsabilitats, tant a nivell de Girona com de Catalunya.

Ell mateix explica que ha pres la decisió de presentar-se com a secretari general de la Federació de Serveis gironina perquè és un moment complicat i té ganes d’ajudar en tot el que pugui, especialment en el sector turístic, un dels més damnificats durant la pandèmia.

“Dins d’aquesta federació un dels sectors més importants és el de l’hostaleria i per això volem donar a Lloret la rellevància que té”

Antonio Ferro

Per a Antonio Ferro és fonamental fer entendre tant a la població com als governs la importància que té el sector turístic, a Lloret i arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol.

“Si s’enfonsa el turisme, s’enfonsa tot el teixit productiu i tota l’economia de la població”

Antonio Ferro

En el congrés d’aquest divendres, es debatrà sobre tot plegat i es faran propostes per ajudar el sector turístic en aquests temps de pandèmia. Antonio Ferro creu que és important dignificar i respectar el sector i demana a la patronal que respecti les condicions laborals.

“Cal que no hi hagi guerra deslleial entre uns i altres basada en retall de drets o baixada de preus”

Antonio Ferro

A l’Estat li demana que la situació d’ERTO es pugui ampliar si és necessari per una falta d’activitat clara.

Sobre el seu antecessor, Josep Maria Montalbán, Ferro destaca que ha fet una molt bona feina i, si demà surt escollit com a secretari general de la federació per als propers quatre anys, espera poder seguir la seva línia.

El congrés es farà al Teatre, demà divendres, a partir de les deu del matí. La inauguració anirà a càrrec de l’alcalde, Jaume Dulsat, i la previsió és que la trobada s’allargui fins a les dues de la tarda.

Entre altres, la trobada comptarà amb Ramon González, Secretari general de la Federació de Serveis de Catalunya, Belén López, secretària general del sindicat intercomarcal de les comarques gironines, i Josep Maria Montalbán, secretari general sortint. A més, es preveu la participació d’un centenar d’afiliats i afiliades.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.