14.3 C
Blanes
Antsy amb Christian Rodríguez durant el rodatge (Bustek Films)

Antsy publica el seu primer videoclip, elaborat per Bustek Films

La cançó de l'artista lloretenca es titula 'Malos Tragos' i està dedicada a la seva mare.

Antsy amb Christian Rodríguez durant el rodatge (Bustek Films)

Darreres Notícies

La productora lloretenca Bustek Films acaba d’editar un nou videoclip.

En aquest cas, es tracta del vídeo que presenta la cançó Malos Tragos, de l’artista lloretenca Antsy. Ella mateixa ha explicat que la cançó està dedicada a la seva mare i, com que el 23 de gener és el seu aniversari, va escollir aquella data per estrenar-la.

“Vaig decidir el 23 de gener, que era l’aniversari de la meva mare i, com es pot veure a la lletra, és una cançó dedicada a ella”

Antsy

Antsy forma part del grup C2 Music, però Malos Tragos és un tema seu en solitari. En un inici no s’havia plantejat fer-lo públic, però els seus amics la van animar.

El videoclip d’Antsy es pot veure a través de YouTube.

Des de Bustek Films, el director, Christian Rodríguez, explica que, després d’analitzar la cançó, van escollir tres escenaris diferents per ambientar el videoclp.

“Vam pensar amb tres sets: una habitació amb plàstics, amb unes llums i una televisió antiga; un fons negre amb tres espelmes; i un cotxe amb llums blaves”

Christian Rodríguez

Aquest no és el primer videoclip que realitza Bustek Films i segurament no serà l’últim. I és que és un format que agrada molt a Christian Rodríguez.

“El món dels videoclips és més creatiu i pots utilitzar més la imaginació per crear escenes”

Christian Rodríguez

Bustek Films es va crear fa només un any i mig i el director reconeix que la trajectòria en aquest temps ha estat espectacular i que tot ha anat molt ràpid.

Precisament avui mateix estrena la seva pàgina web, on ofereixen tota la informació de la productora lloretenca.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist