9.4 C
Lloret de Mar

APASC informarà dels passos a seguir per obtenir el carnet d’alimentador de gats

S'han previst dues sessions: el 13 i el 18 de desembre, de les 18h a les 20h, al Centre Cívic del Rieral.

Una colònia de gats al carrer
Una colònia de gats al carrer

Darreres Notícies

L’Associació Protectora d’Animals Sense Casa (l’APASC) organitza aquesta setmana i la vinent un parell de sessions per informar als veïns què cal fer per obtenir el carnet d’alimentador de gats a Lloret de Mar. Segons l’entitat, hi ha poques persones a la vila que tinguin el carnet i per això vol assessorar la gent interessada sobre els tràmits.

El carnet està recollit a l’ordenança de tinença i protecció d’animals, i és necessari per alimentar i tenir cura dels gats ferals, que són els que viuen en colònies al carrer. De fet, garanteix que els usuaris compleixen els criteris bàsics a l’hora d’alimentar, castrar i cuidar mèdicament els gats.

Anunci de les sessions al Facebook d’APASC Lloret.

Stella González, membre d’APASC, explica que les sessions pretenen “assessorar i ajudar a la gent per fer-se el carnet d’alimentador perquè moltes persones no saben com s’ha de fer”. A més, afegeix que els alimentadors de gats fan una gran tasca, són les primeres que controlen l’hàbitat dels animals de la zona que controlen”.

L’APASC ha previst dues sessions. La primera és aquest divendres, 13 de desembre. I la segona arriba el dia 18. En els dos casos, es faran a la tarda, de les 18h a les 20h, al Centre Cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist