20.6 C
Lloret de Mar
Una colònia de gats al carrer

APASC informarà dels passos a seguir per obtenir el carnet d’alimentador de gats

S'han previst dues sessions: el 13 i el 18 de desembre, de les 18h a les 20h, al Centre Cívic del Rieral.

Una colònia de gats al carrer

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

L’Associació Protectora d’Animals Sense Casa (l’APASC) organitza aquesta setmana i la vinent un parell de sessions per informar als veïns què cal fer per obtenir el carnet d’alimentador de gats a Lloret de Mar. Segons l’entitat, hi ha poques persones a la vila que tinguin el carnet i per això vol assessorar la gent interessada sobre els tràmits.

El carnet està recollit a l’ordenança de tinença i protecció d’animals, i és necessari per alimentar i tenir cura dels gats ferals, que són els que viuen en colònies al carrer. De fet, garanteix que els usuaris compleixen els criteris bàsics a l’hora d’alimentar, castrar i cuidar mèdicament els gats.

Anunci de les sessions al Facebook d’APASC Lloret.

Stella González, membre d’APASC, explica que les sessions pretenen “assessorar i ajudar a la gent per fer-se el carnet d’alimentador perquè moltes persones no saben com s’ha de fer”. A més, afegeix que els alimentadors de gats fan una gran tasca, són les primeres que controlen l’hàbitat dels animals de la zona que controlen”.

L’APASC ha previst dues sessions. La primera és aquest divendres, 13 de desembre. I la segona arriba el dia 18. En els dos casos, es faran a la tarda, de les 18h a les 20h, al Centre Cívic del Rieral.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.