15.2 C
Lloret de Mar

Aprendre matemàtiques a través de trucs de màgia

Els alumnes de 1r de la ESO del Coll i Rodés han gaudit d'una classe molt especial amb el mag Stigman.

Un moment de l'espectacle 'Matemàgia'.
Un moment de l'espectacle 'Matemàgia'.

Darreres Notícies

Aprendre matemàtiques a través de trucs de màgia. Amb aquesta finalitat lúdica, els alumnes de 1r de la ESO de l’institut Coll i Rodés han gaudit aquesta setmana d’una classe molt especial.

servicios profesionales jimenez

De fet, és l’espectacle ‘Matemàgia’ que va a càrrec del mag Stigman. Amb elements de càlcul, geometria o àlgebra, els alumnes fan diferents raonaments matemàtics. El mag Stigman -que assegura que els alumnes han estat molt participatius- exposa que “faig trucs de màgia amb cartes, mentalisme, il·lusionisme o jocs malabars basats en les ciències exactes”.

Els alumnes han explicat que els ha agradat molt la sessió i que els han sorprès diferents trucs. La classe ha tingut lloc aquest dimarts a l’institut Coll i Rodés, que va ser el primer de tots on el mag Stigman va fer aquesta activitat 6 anys enrere.

L’artista ha estat guardonat recentment amb el premi Teatre de Barcelona al millor espectacle de màgia. Actualment està de gira per Catalunya i aquest mes de març oferirà l’espectacle al Teatre Romea de Barcelona.

spot_img

El + Vist