14.9 C
Blanes
Un socorrista de l'empresa Proactiva, a la platja gran de Lloret.

Aquest cap de setmana acaba el servei de socorrisme a les platges de Lloret i Fenals

A partir d'aquest diumenge, a les platges hi onejarà la bandera taronja, que indica que el servei de salvament i socorrisme està inactiu.

Un socorrista de l'empresa Proactiva, a la platja gran de Lloret.

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana acaba el servei de socorrisme a dues platges de Lloret i Fenals. En concret, aquest diumenge, 15 d’octubre, es posa punt i final a un servei que en el cas de Lloret és un dels més llargs a Catalunya. A les cales va acabar a finals de setembre.

El servei que duu a terme l’empresa Proactiva s’ofereix sempre per Setmana Santa i després s’atura fins a mitjan maig, quan comença a Lloret i Fenals, on acaba aquest diumenge, 15 d’octubre. De juny a finals de setembre, s’amplia també a les cales.

Els mesos de juliol i agost, que és quan hi ha més afluència de banyistes, hi ha un total de 25 socorristes: 11 a Lloret, 5 a Fenals i, com a novetat d’aquest any, 3 a cada cala (les anteriors temporades eren dos).

A partir del proper diumenge, a les platges hi onejarà la bandera taronja, que indica que el servei de salvament i socorrisme està inactiu. En aquest sentit, la regidora de Platges, Marina Nicolàs, demana màxima precaució als banyistes que hi pugui haver fora de temporada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist