11.3 C
Lloret de Mar

Aquest cap de setmana comencen les visites guiades d’estiu a diferents punts de Lloret de Mar

Les propostes van des dels jardins, al cementiri o Turó Rodó, passant per Cant Font.

La visita 'Els romans ja són aquí' s'ofereix des del Turó Rodó
La visita 'Els romans ja són aquí' s'ofereix des del Turó Rodó

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana comencen un seguit de visites guiades a Lloret de Mar. S’allargaran tot l’estiu, amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural entre públic local i de proximitat, segons explica Anna Fuentes, directora de Patrimoni Cultural.

La primera visita arriba aquest divendres i se situa als jardins de Santa Clotilde. Anomenada NITS D’ESTIU, es tracta d’una visita guiada, acompanyada en directe de música, dansa i cant.

Passem a dissabte, quan comença la ruta indiana i visita a la casa-museu de Can Font. El recorregut comença, però, al Museu del Mar. També dissabte hi ha una proposta que ens porta fins al jaciment ibèric del Turó Rodó. Serà en aquest indret de vistes privilegiades, on es farà la visita d’humor ELS ROMANS JA SÓN AQUÍ. En aquest cas, un seguit de personatges donaran a conèixer el poblat del Turó Rodó i l’època dels ibers a Lloret.

La visita que trobem els diumenges ens porta fins al cementiri modernista. En aquest cas, rep el nom de ELS RECORDS DEL MEU AVI. Aquí, un rapsode narrarà els contes que li explicava l’avi quan era petit, quan passejaven junts pel cementiri, acompanyat de les notes d’un violinista.

Per a més informació o reserva d’entrades, contacteu amb el Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54 o al web patrimoni.lloret.cat.

Aquest cap de setmana també comencen al cementiri unes visites guiades amb acompanyament musical que s’oferiran en anglès i francès. S’allarguen tots els dissabtes de juliol i agost, a la tarda i vespre. En aquest cas, s’organitzen des de les oficines de turisme.

spot_img

El + Vist