5 C
Lloret de Mar
Adéu a l'horari d'hivern.

Aquest cap de setmana entrem en l’horari d’estiu

La matinada del dissabte 27 de març al diumenge 28, s’haurà d’avançar una hora tots els rellotges: quan siguin les 2 am, les agulles s'han de posar a les 3 am.

Adéu a l'horari d'hivern.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Aquest cap de setmana entrarem en l’horari d’estiu. La matinada del dissabte 27 de març al diumenge 28, s’haurà d’avançar una hora tots els rellotges. Això farà que hi hagi més hores de sol fins al pròxim canvi horari, que es produirà a l’octubre.

Per tant, a les dues de la matinada de dissabte a diumenge, les agulles del rellotge hauran d’avançar a les tres, pel que “dormirem una hora menys”. Enguany, dona la casualitat que el canvi a l’horari d’estiu coincideix amb Diumenge de Rams, en una Setmana Santa marcada per la pandèmia, les restriccions i cancel·lacions d’actes multitudinaris com les processons.

Planeta Terra

Aquest canvi d’horari s’aplica en tots els països de la Unió Europea. La intenció principal d’aquesta mesura és ajustar la jornada laboral a les hores de llum natural.

Rellotges

Aquest canvi d’hora, però, ha generat polèmica en els darrers anys en molts sectors de la societat, pel dubte que hi hagi un estalvi real. Un dels principals arguments en contra de la mesura és l’afectació que té en el ritme biològic de les persones. De fet, la Comissió Europea té sobre la taula el debat per decidir si se segueix amb els canvis d’hora o si s’adopta un únic horari.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.