34.4 C
Lloret de Mar
SwimRun 2018

Aquest cap de setmana es disputen a Lloret la SwimRun i l’XtremSwim

Són dues proves en aigües obertes que recorreran els entorns naturals del litoral de la vila.

SwimRun 2018

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana es disputaran a Lloret la SwimRun i l’Xtrem Swim, dues proves en aigües obertes que recorreran els entorns naturals de la vila. Un dels organitzadors, Santi Pellejero, explica que Lloret de Mar és un espai idoni per organitzar aquest tipus de proves.

Aquest dissabte es farà la SwimRun, que arriba a la tercera edició. És un esport de recent creació que combina la natació i la cursa a peu. Però, a diferència d’un aquatló, els canvis de disciplina en el swimrun són constants al llarg de la prova.

Només fa tres anys que el swimrun es practica a l’estat espanyol i cada vegada té més adeptes. A la prova d’aquest dissabte a Lloret hi haurà dues distàncies, una de 12 quilòmetres, per als més experts, i una altra d’iniciació, de 7 quilòmetres. La sortida es farà des de la platja de Fenals i serà un circuit circular.

I aquest diumenge se celebrarà la quarta Xtrem Swim. En aquest cas, és una prova de natació en aigües obertes que comptarà també amb dues distàncies: una de 6 quilòmetres, de Cala Canyelles a Santa Cristina, i una altra de 3 quilòmetres, de Lloret fins a Santa Cristina.

La previsió és que a la SwimRun hi participin una 70a de persones i a l’Xtrem Swim, uns 200 nedadors. Les inscripcions estan obertes fins al mateix dia de la prova, però els interessats en participar-hi poden reservar la plaça de manera anticipada al web de Lloret Swimming.

spot_img

El + Vist